HUISARTSENPRAKTIJK
ADRESGEGEVENS
TELEFOON
NIEUWS ITEMS
MEDEWERKERS
HERHAALRECEPT
E-CONSULT
KWALITEITSBELEID
PRAKTIJKACCREDITERING
PATIËNTENVOORLICHTING
GEZONDHEIDSTESTEN
DIENSTEN AANBOD
SOA SPREEKUUR
IDEEENBUS
PRIVACYREGLEMENT
DISCLAIMER
 
Home

DIENSTEN AANBOD

 

 

 

 

 

Naast de huisartsenzorg in de volle breedte zoals dat gebruikelijk is, vindt u hieronder vindt u een opsomming van wat onze praktijk u verder nog kan bieden:

 

-         Cardio-vasculair risicomanagement.

Een spreekuur waarbij uw risicofactoren voor hart- en vaatziekten in kaart worden gebracht. U krijgt adviezen over uw levensstijl en soms medicijnen om de risicofactoren te verminderen.

 

-         Diabeteszorg

Onze diabeteszorg leveren wij in de vorm van ketenzorg. Dit betekent dat alle betrokken medewerkers intensief samenwerken voor het beste resultaat. Daarnaast hebben wij aanvullende modules in de vorm van groepseducatie en zelfmanagement, een bewegingsprogramma en internet: www.diabetesmeter.nl

 

-         Astma- en COPD zorg.

Alle mensen die astma of COPD hebben en niet bij de longarts worden gecontroleerd, kunnen in dit programma worden opgenomen. Wij gebruiken daarvoor longfunctie-onderzoek. Wij maken ook gebruik van Quality of Life enquetes met het doel u zo goed mogelijk te kunnen adviseren.

 

-         Spreekuur voor psychosociale klachten

Als u last heeft van psychische klachten, zoals stress, depressie of angsten, kunt u terecht op het spreekuur van onze POH-GGZ. Zij is een ervaren medewerkster en heeft voorheen jarenlang bij de GGZ gewerkt.

 

 

-         24-uurs bloeddrukmeting

Om een zo accuraat mogelijk beeld van uw bloeddruk te hebben, kunt u bij ons gebruik maken van de 24-uurs bloeddrukmeter, die om de 10 (of meer) minuten uw bloeddruk gedurende 24 uur meet.

 

-         Doppler onderzoek

Door middel van Doppler onderzoek kunnen we de doorstroming in de bloedvaten in de benen meten.

 

-         ECG maken

We kunnen op de praktijk een hartfilmpje (ECG) afnemen. Een ECG geeft een indruk van de functie van het hart. Zonodig maken we gebruik van de mogelijkheid om het ECG ook door een cardioloog van het Medisch Centrum Leeuwarden te laten beoordelen.

 

-         Kleine chirurgie

Wij kunnen verdachte moedervlekken of andere huidafwijkingen verwijderen door middel van een kleine chirurgische ingreep.

 

-         Audiometrie

Bij gehoorstoornissen of doofheid kunnen wij een gehoorsonderzoek doen met behulp van een audiometer.

 

-         Mirena of spiraal

In onze praktijk kan een Mirena of een spiraal ingebracht worden.

 

-         SOA-onderzoek

Zowel voor het uitsluiten als voor het aantonen van een Sexueel Overdraagbare Aandoening kunt u bij onze praktijk terecht.

 

 


Naar boven Copyright J.W. de With, 2023